Aleyna Tilki yeni şarkısıyla yine rekora koşuyor!

Müzik Haber     5 Mayıs 2019
Aleyna Tilki yeni şarkısıyla yine rekora koşuyor!

TEK BİR KÖTÜ YORUM OKUMADIM!

19 yaşındaki genç şarkıcı bir dondurma firmasıyla ortak olarak çıkardığı yeni şarkısı " Nasılsın Aşkta" için açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı canlı yayında " Siz bana alıştınız ben size, şarkım hakkında tek bir kötü yorum okumadım" diyerek sevenlerine teşekkür etti. 

ŞARKIYI SEZEN AKSU'NUN STÜDYOSUNDA YAZDIM

Yeni şarkısını Sezen Aksu'nun stüdyosunda 4 saatte yazdığını açıklayan Tilki Sezen Aksu ve şarkının aranjesini yapan Ozan Çolakoğlu'na teşekkürlerini sosyal medya hesabında dile getirdi. " Bu şarkıyı yazarken zaman kısıtlamam vardı" diyen genç şarkıcı "Şarkı içime çok sindi, şimdi o size emanet" diyerek şarkıyı sevenlerine emanet ettiğini söyledi.

"200'ÜN ÜSTÜNDE BESTEM VAR"

200'ün üstünde bestem var fakat bu çıkardığım ilk kendi bestem bu yüzden çok heyecanlıyım dedi. "Ne kadar kendi bestem olsa da kardeşim ile ortak yazdığımız bir beste" diyerek kardeşinin de yanında olduğunu gösteren Aleyna canlı sesiyle şarkıya eşlik ederek dans etti. Ailesiyle olan yakınlığı dikkat çeken genç şarkıcı kardeşini öpücüklere boğdu.

"MAJOR LAZER İLE ŞARKIM BU YAZ SİZLERLE"

Dünyaca ünlü prodüktör ve DJ Major Lazer ile şarkılarının çıkacağını söyleyen genç şarkıcı " Bu yaz benim yazım olacak, kendi bestem olan Major Lazer ile ortak bir çalışma geliyor." dedi. Tüm dünya duyacak ve çok sevecek diyen şarkıcı. Dünya yıldızı olma hayalinin hala olduğunun ve bunun üzerinde çalışmalar yaptığının sinyalini bu şekilde vermiş oldu.

  Yorumlar

Hiç yorum yapılmamış.
Yorum Yap
*Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.